Site icon Haknur Bebe

JUNIOSHOW

JUNIOSHOW

JUNIOSHOW

Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün marka buluşması olan JUNIOSHOW Bursa Uluslararası Bebe Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı, Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD)  işbirliği ile 12 – 15 Ocak 2022’de Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi‘nde düzenlenecek.
 
Bebe çocuk konfeksiyonu sektöründe Türkiye’nin üretim üssü Bursa’da düzenlenen Junioshow Fuarı, kalite odaklı üretimi tasarımla birleştirerek  0 – 12 yaş arası “ilkbahar – yaz” kreasyonundaki 10 binden fazla modeli “tek tip özel dekor” stantlarda ziyaretçilere sunmaya hazırlanıyor.

 JUNIOSHOW Bursa Uluslararası Bebe Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı

Katılımcı firmanın özel dekor stantlarla bebek ve çocuk konfeksiyonu için İlkbahar & Yaz konseptli kreasyonlarını tanıtacağı fuar, katılımcılarına ve ziyaretçilerine hem tasarım hem yenilik odaklı uluslararası bir platform sunacak.

“Bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün Bursa’dan Dünyaya Açılımı” olan Ur-Ge Projesi kapsamında T.C. Ticaret Bakanlığı desteğiyle BTSO organizasyonu ve Tüyap yurtdışı ofislerinin etkili çalışmaları ile yurtdışından farklı coğrafyalardan davetli iş insanları ile katılımcı firmalarımızın kurdukları iş bağlantıları sektöre büyük katkı sağlıyor.

Üretimdeki gücünü kıtaların ötesine taşıyan Bursa, bebe ve çocuk giyiminde de dünyaya model olmak için yoluna emin adımlarla devam ediyor.

*FUARDA PARAKENDE SATIŞ YOKTUR. FUAR SADECE PROFESYONEL ZİYARETÇİLERE AÇIKTIR.

Kaynak

Exit mobile version