Site icon Haknur Bebe

Çocuk Giyim Markaları

Çocuk Giyim Markaları

Çocuk Giyim Markaları

Çocuk Giyim

Çocuk kıyafetleri, henüz tam boyuna ulaşmamış çocuklar için üretilmiş giysilere denilir. Bebeklerin giyindiği bebek kıyafetinden büyüktür. Çocuk ayakkabıları, çocuk çamaşırları ve başa giyilen aksesuarlar, diğer çocuk aksesuarları da bu kategoriye dahildir.*  Peki çocuk giyim markaları nelerdir?.

Çocuğun giyimi, sağlığı ve konforu açısından büyük önem taşımaktadır. Çocukların giyimlerinden %100 ebeveynler sorumludurlar. Çocuk giyim her şeyden önce onu sıcaktan ve soğuktan korumalıdır. Aynı zamanda giyim, sosyal statüyü yansıtan önemli faktörlerden birisidir. Çocuk giysilerinin fonksiyonel olması oldukça önemlidir ve giysilerinin seçiminde aynı anda birden fazla sayıda kritere dikkat etmek gerekmektedir. Bebek giysilerinden öncelikle beklenen çocuğu sıcağa ve soğuğa karşı koruması ve aynı zamanda hareket edebilme yeteneği ile birlikte vücut yapısına uygun ölçüye ve modele sahip olmasıdır.

Her ebeveyn çocuğu için en iyi giysiyi satın almak ister. Çocuklara giysi alımında erişkinlere göre daha fazla kriter vardır. Bu kriterler, çocuğun yaşı, cinsiyeti, giyeceği ortam, sağlık durumu, doğası vb özellikler olarak sıralanabilir. Erişkinlerde olduğu gibi, çocuklarda da moda kavramı vardır. Fakat çocuk giyiminde moda ve güzel görünüm yanında, giysinin sağlıklı, emniyetli, ergonomik ve uygun kullanım özelliğine sahip olması da gerekmektedir (Aktuğlu, Ünal, 2001).

Çocuk Giyim Markaları

Haknur – Toptan Çocuk Giyim

Çocuk Giyim Markası


1996 yılında Bursa’da kurulmuş olup, ana faaliyet konumuz 0-16 yaş arası çocuk giyim ve bebek giysileridir. Tecrübeli ve profesyonel ekibimizin desteğiyle üretimlerimizi birçok ülkede çocuklar ve bebekler için en son moda trendlerine göre üretip aynı zamanda da toptan satışlarını gerçekleştirmekteyiz.

MİSYONUMUZ

KALİTE POLİTİKAMIZ

Çocuk Giyim Markaları – Haknur

Exit mobile version