Site icon Haknur Bebe

Çocuk Giyim 2022 İlkbahar / Yaz

Yeni Sezon Çocuk Giyim 2022

Yeni Sezon Çocuk Giyim 2022

Ünlü modacılar, iddialı moda tutkunu çocuklar için koleksiyonlar oluşturdu. Peki şu anda hangi modeller talep görüyor? Modayı takip eden ebeveynler neyi seçiyor? Bu yazıda, dünyanın önde gelen analistlerini ve trend avcılarını temel alarak Çocuk Giyim 2022 İlkbahar / Yaz sezonun güncel trendlerinden bahsedeceğiz.

Yaz 2022 Çocuk Giyim

2022 Yaz Çocuk Giyim ana renkleri her biri ayrı bir güzelliğe sahip renk çeşitliliği ile göz kamaştırıyor. Moda sanatçıları doğadan ilham alarak, parlak, hafif ve nötr tonları koleksiyonlarında ilke edinmişlerdir.

Pastel ve basic paletlerden gelen tonlar yoğun olarak kullanılmasına rağmen klasik kırmızı bir adım önce çıkıyor. Ayrıca hem monokrom hem de pişmiş toprak ve siyah ile birlikte floral desenler kullanıyor.

Önceki sezonların aksine, büyük beden biraz kısıtlanmış, hacim vurgulanmış. Sezonda, sönük bir kol, bir yarasa kol ve ayrıca ürünlerde ek hacmin omuz bıçakları bölgesinde yoğunlaştığını görebiliriz.

Yaz 2022 Kız Çocuk Giyim

Çocuk Giyim 2022 İlkbahar / Yaz

Modaya uygun bir elbise, stili ve güncel tasarımıyla her zaman bir adım öne çıkıyor. Ayrıntılar ve dekor önemli bir etkiye sahiptir.

Trend trapez kesim fırfırlar, lüks fiyonklar, kelebek veya çiçek aplikleri ve geniş bir kuşakla süslenebilir. Saç bandı, uzun eldivenler veya boncuklarla kombininizi tamamlayarak sevimli bir görünüm yaratabilirsiniz.

Kız Bebek Elbiseleri 2022

Omuzda çiçek şeklinde büyük bir dekoratif unsur veya kontrast renkte düğümlü bir fiyonk ile süslenmiş basit kesim çizgileri olan stiller, sade ve zarif görüntü yaratacaktır. Aynı etki, modelleri fırfırlı veya gipürden yapılmış bir ek kullanırken de yakalanabilir.

Jarse veya pamuktan yapılan düz kesim elbiselerin tarzı, belden kemerle vurgulanır. Üstelik renkler sadece monokrom değil, çiçek veya geniş yatay şeritler şeklinde bir desene de sahip olabilir.

Erkek Çocuk Kıyafetleri 2022

Spor, dekor ve aksesuarları 2022 erkek çocuk kıyafetlerinde aktif bir şekilde kullanılıyor. Özellikle ayarlanabilir dokumaya sahip tokalar ilgi odağı haline gelir. Aksesuarlar genelde bel ve üst gövdede bulunur. Bunun yanında ayarlanabilir askılar ve omuz askıları, erkek çocuk kıyafetleri için tercih edilebilir.

Kaynak

Exit mobile version