Site icon Haknur Bebe

Çocuk Yağmurluk

Çocuk Yağmurluk

Çocuk Yağmurluk

Eylül, ekim, kasım, nisan, mayıs ayları bildiğiniz gibi mevsim geçiş ayları. Bu aylarda gündüz ile akşam arasındaki sıcaklık farkı bir hayli farklılık gösterir. Bu farklılık insan vücudunu hastalıklara karşı dirençsiz hale getirirken giyim konusunda seçimlerimizin önemini gündeme getiriyor. Bazı insanlarda ise gerçekleşen bu mevsim geçişleri; pek çok üst solunum yolları rahatsızlığı yaşatabiliyor. Hızlı sıcaklık değişimi, kıyafet seçiminde yanlış alınan kararla birlikte dışarıda terlememize ya da üşümemize yol açabiliyor. Doğru kıyafet seçimleri ile mevsim geçişlerinde hem bu aşırı terleme/üşüme halinden hem de hastalıklardan korunmak mümkün. İşte bu yüzden yağmurlu ve serin havalarda ne giyilir konusu biz ve çocuklarımız için önem arz ediyor. Erkek – kız çocuk yağmurluk seçiminiz için doğru mevsimde olduğunuzu belirtmek isteriz. ( Nisan )

Çocuk Yağmurluk

Yağmurlu bir günün başlangıcı şüphesiz çocuklar için yağmurluk, trençkot gibi ürünler ile günü kurtarmanıza olanak sağlar. Çocuk yağmurluklar kot jean, tayt gibi ürünler ile tercih edilebilir. 

Çocuk Yağmurluk Ne Zaman Giyilir?

Serin havalarda ise kombin olarak sweat t-shirt üzerine giyilebilen bir gömlek olabilir. Hava sıcaklığı yükseldiği zamanlarda terlemeye yakın olduğunuz an üzerinden çıkartıp kombininiz bozulmadan günü hasta olmadan keyifli bir şekilde geçirebilirsiniz. Taşımak için yanınıza çanta alabilir ya da kolunu asabilirsiniz. Serin havalarda çocuklarınız için uzun kollu çocuk gömlek, çocuk kot gömlek, çocuk kışlık gömlek, çocuk kadife gömlek ya da çocuk keten gömlek tercihlerinden birini seçebilirsiniz.

Çocuk yağmurluk için ideal aylar eylül, ekim, kasım, nisan, mayıs aylarıdır.

İlkbahar ve sonbahar kombinlerinin modası geçmeyen parçaları olan çocuk trençkot ve çocuk kot ceketler farklı tasarımları, kombinleme çeşitliliği ile haknurbebe.com’da sizleri bekliyor.

Çocuk Yağmurluk başlığı altındaki yorumlar kısmından düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version