Site icon Haknur Bebe

Bebek Giyim Markaları

bebek giyim markaları

bebek giyim markaları

Bebek Giyim

Bebek giyim, bebeğin sağlıklı gelişimi için beslenmeden sonra en önemli unsurlardan biridir. Giysi içinde rahat olmayan çocuğun huzurlu olması da beklenemez. Giysinin rahat, ergonomik ve fiziksel koşullara uygun yapıda olması gerekmektedir. Bebek, giysisi içinde kendini çok konforlu hissetmelidir. Terleyip üşümemelidir. Konforun yanında giysi materyallerinin yapıları da büyük önem taşımaktadır. Giysi üretimlerinde bebeğe zarar verebilecek hiçbir malzeme kullanılmamalıdır. Aksesuar ve temel materyalin kesinlikle sağlık koşullarına uygun üretilmesi gerekmektedir. Özellikle tenle temas halinde olan giysilerin sağlıklı ve doğal malzemelerden uygun ölçülerde üretilmiş olması gerekmektedir. Bebeklerin kendilerini şikayetleri doğrultusunda ifade etme şansları yoktur. Bu nedenle ebeveynler, bilinçlenerek çocuklarına en uygun giysiyi seçmede yanılmak istememektedirler. Bu çalışmayla birlikte anne ve babaların bebek giyimi konusunda bilgilendirilmeleri amaçlanmıştır. Peki bebek giyim markaları nelerdir?

Bebek Giyim Markaları

Haknur Bebe
1996 yılında Bursa’da kurulmuş olup, ana faaliyet konumuz 0-16 yaş arası çocuk giyim ve bebek giysileridir. Tecrübeli ve profesyonel ekibimizin desteğiyle üretimlerimizi birçok ülkede çocuklar ve bebekler için en son moda trendlerine göre üretip aynı zamanda da toptan satışlarını gerçekleştirmekteyiz.

Bebek Giyim Markaları

Bebeklerin mini dünyası: Miniworld.

Bebe ve çocuk hazır giyim sektöründe çeyrek asırdır “Haknur” adıyla faaliyet gösteren firmamız, bebe hazır giyim özelindeki ürün gamını son dönemde sektörde beliren ihtiyaç çerçevesinde müstakil bir çatı altında devam ettiriyor. Bu minvalde, “Minidünya Tekstil Ltd. Şti.” adıyla faaliyete başlayan şirketimiz 2014 yılından bu yana Miniworld markası altında üretim yapıyor.

Miniworld olarak, 0-24 ay grubunun zıbınlar, takımlar, setler ve havlu grupları başta olmak üzere tüm tekstil ihtiyaçlarını karşılayabilecek modeller tasarlıyor ve üretiyoruz. Markamızın yurtiçinde son tüketiciler gözünde kazandığı bilinirlik sayesinde toptan satış yapan iş ortaklarımızın ihtiyaçlarına hızlı yanıt vermeye devam ediyoruz. Bu başarıyı yurtdışında da yakalayabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz.

ISO 9001, ISO 14001 ve EAC sertifikalı ürünlerimiz sektörde kaliteleri ile öne çıkıyor.

Toptan Bebek Giyim Markaları : Babysun, Miniworld

Exit mobile version